lunes, 12 de junio de 2017

Cròniques de les colònies
Aquestes colònies van ser els dies:30, 31 Maig i 1 de Juny a CAN BAJONA.
En aquestes colònies m’ho he passat molt bé.
Quan vam arribar primer vam esmorzar i vam jugar una estona, després vam anar a les habitacions finalment vam menjar a les 2:00 i després vam començar la activitat, però abans ens van explicar com eren els dies allà: per esmorzar, menjar i sopar sonava una campana i per les activitats sonava una musica.
Les activitats eren: Circuit d’orientació, Aventura, Supervivència i final ment  Jocs.
El Circuit d’orientació: primer fèiem grups i després amb els grups fèiem el circuit amb una brúixola, quan arribàvem a la pista per seguir continuant teníem que fer uns furats amb un aparell i després apuntar una lletra que estava dibuixada en aquell aparell i en el full que tens et posava els graus que tenies que fer amb la brúixola fins a l’altre pista.
L’aventura: era un circuit posat entre els arbres a molta altura i al final una petita tirolina i apart una altre tirolina més gran, al principi jo no volia pujar-me a la tirolina perquè tenia por però al final em vaig pujar i va ser molt divertit, però el circuit posat entre els arbres no el vaig fer perquè em donava por però va ser molt divertit.
Supervivència: primer anàvem caminant per el bosc fins a un lloc i ens van dir unes preguntes: Si ens perdéssim en el bosc “Que menjaríem?” “On dormiríem?”, però ens van dir que contestaríem quan arribéssim a un altre lloc les contestaríem.
On anàvem era a una mina! Vam poder entrar va ser molt divertit i finalment vam fer unes cabanes.
Jocs: vam anar a un camp de futbol molt gran i vam fer aquests jocs: rugbi però en comtes de fer placatges agafàvem cues, un altre era salt d’allargada, relleus i finalment amb el frisvi .
VAN SER UNES COLONIES SUPERCHULES!
  


No hay comentarios:

Publicar un comentario

El gallo de eurovisión

Numero pi

Oh happy day

La circunferencia y el circulo

Me enamore

Los números romanos

Ahora dice

L'edat mitjana

Shape of you

El ciclo del agua

you don't know me

Els nombres enters

Cròniques de les colònies Aquestes colònies van ser els dies:30, 31 Maig i 1 de Juny a CAN BAJONA. En aquestes colònies m’ho he passat ...